Outdoors-in-pavilion / Valerie Schweitzer Architects

0

Outside-in-pavilion / Valerie Schweitzer Architects

© Josh Goetz

© Josh Goetz© Blaine Davis© Josh Goetz© Blaine Davis+ 14

divide

Or

https://www.archdaily.com/949039/outside-in-pavilion-valerie-schweitzer-architects
© Blaine Davis© Blaine Davis

Text description of the architects. The pavilion, commissioned by a matriarch to gather her family in nature, pays homage to the natural world. It encourages one to be in nature as much as possible, be it eating, relaxing, staring gazing, or even sleeping. The shape is located in the East End of Long Island and simulates a forest. (and also loosely resemble the silos of neighboring potato farms). Ascending cedar posts, which are attached to rings laminated with glue, are reminiscent of branches of different heights. The wood material speaks for itself, without jewelry. This structure, which activates the front yard of a simple wooden hut, conveys a fluidity between inside and outside.

© Josh Goetz© Josh Goetz

Instead of blending in as an object in the landscape, it changes the way you see this landscape through the gradient of the slots between the wooden posts and their oculi. The structure blurs the lines between the man-made and the natural world and creates a stronger connection with nature.

© Josh Goetz© Josh Goetzsectionsection© Blaine Davis© Blaine Davis

It encourages more time outdoors as it provides shady protection and catches the breeze in the hot summer months. The changing light is intensified by an oculus skylight, which increases the dynamic effect. A steel ring is attached to the 16 ‘wide main mosquito net curtain capsule. This creates a screened effect on the porch and, if desired, more privacy. Most pods have salvaged cedar roof decks (and floorboards too), while some pods are left open to frame the sky.

© Blaine Davis© Blaine Davis

The design reduced waste by stitching 2 x 4 seconds together to make the 3 inch wide posts, cutting 4 x 4 in half to make the smaller widths, and scrap to block between the studs and to the Rails was used. Steel posts and beams allow the outer sleeves to protrude. Minimally poured concrete was used for the foundations on the pillars. A wide steel spiral staircase fits seamlessly into the other pods. Future access to the roof with a ship ladder offers a panoramic view of the surrounding farms and wildlife. In addition, there are LED low-voltage lights in the floor for easy access at night.

© Josh Goetz© Josh Goetz

Leave A Reply

Your email address will not be published.